The key to abs prt 1

Tumblr_lhlk5b42eb1qbvxwmo1_500_large
• Motivation är nyckeln, du måste träna kontinuerligt alltså träna ett antal gånger i veckan samtidigt som du oftast äter nyttigt. Det finns ingen mirakelkur som många tror, det går inte att sitta framför Tv:n med nån "AB Master 2000" på magen och tro att man får magrutor, det fungerar inte så.


Tumblr_lhtwqckttq1qdv3cjo1_500_large
Du måste vilja träna annars kommer du att lägga av efter ett tag av att tvinga dig ut i löpspåret eller vilken aktivitet du valde. Välj något du tycker är roligt att göra och du kommer att ha roligt och samtidigt se resultaten komma. Ta mig som exempel jag älskar att lira fotboll och gymmet är också

något jag tycker är roligt att gå till speciellt när man har sällskap av en polare. Det kan också vara en bra motivations höjare, att om du tar med en kompis till din aktivitet så kan ni peppa varandra och det blir roligare att utföra själva aktiviteten.


Tumblr_lhrntho8xd1qbmm79o1_500_large
• Magrutor handlar nästan bara om underhudsfett, om du inte ser dina magrutor behöver du deffa ner ditt underhudsfett för att de ska synas. Att samtidigt göra styrkeövningar för magen är ju självklart bra.

Källa: http://www.magrutor.net/// Pernilla


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback