change your attitude


Vad är attityd?
Enligt wikipedia: En persons psykiska inställning till något. Attityd tycker vissa är en personlighet, men istället menar förskare att det är en inlärning av ett visst beteende under längre tid.
Fördomar är en typ av attityd, där personen övertagit vissa åsikter/ ställning till olika saker.






tips på hur du kan ändra din attityd:


1. Tänk inte att du ska klara av denna veckan. Lev i nuet och tänk att varje dag är unik. Försök att hitta det positiva och roliga med varje dag som går. Har du en bättre livsinställning (gladare), blir folk runt omkring dig gladare också.


2.
Tro att varje ögonblick är perfekt, oavsett dess resultat. Dåliga saker händer i livet, det är ett faktum. Men det betyder inte att de dåliga sakerna ska dra ner dig. Gott kan komma från allt, oavsett hur dåligt det än är vid den tidpunkten som inte känns bra. Lär dig att öppna upp dig själv. Tillåt dig själv att vara ledsen, och lär dig av dina motgångar. Genom att tänka positivt i de svåra situationerna i ditt liv, kommer göra att du utvecklas mentalt och gör dig inte lika deprimerad som du borde vara.


3. Lär dig alltid att vara tacksam för det du har. Självklart är det viktigt att ha drömmar och mål, men glöm inte att vara tacksam över det du redan har. Tacksamhet lockar till sig positiv attityd.


4. Utnyttja varje tillfälle du har, istället för att ångra det senare. Var inte rädd att prova nya möjligheter som känns rätt heller. Framgångsrika människor har ofta lärt sig att dra nytta av nya möjligheter och insperationer.





Marilyn monroe, en känd kvinna med attityd.



// Anna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback