How to burn calories Prt 3


21.
Om du inte gillar fisk, ät fiskolja som kosttillskott. Fet fisk innehåller nyttigt fett och massor av proteiner som håller förbränningen i gång.

22. Prova att äta tillskott med äppelcidervinäger. De minskar blodsockersvängningarna och hungerkänslorna, vilket hjälper dig att gå ner i vikt.

23. Du kan också prova kosttillskottet 5-HTP. Enligt studier kan medlet dämpa aptiten och stimulera förbränningen. Passar dig som inte har så stor övervikt, omkring fem kilo.






24.
Ät regelbundet och försök planera in två riktiga, lagade mål mat om dagen.

25. Håll nere på fettet, men uteslut det inte! Ungefär 20 procent av ditt energiintag bör komma från fett. Välj vegetabiliska källor och undvik animaliska.

26. Var försiktig med uteluncherna, de är ofta onödigt feta. Undvik panerat, pajer, stekt potatis, majonnäs och såser. Ta ordentligt med sallad i stället.






27.
Tillåt dig att äta vad som helst en gång i veckan. Fettförbränning kräver disciplin, men då och då måste du kunna unna dig något gott också.

28. Uteslut kolhydrater med snabb förbränning, som ris och ljust bröd. De ger dig svajande blodsocker och godissug.

29. Om du äter godis – välj en bra sort. Undvik choklad, satsa hellre på karameller eller sockerbitar. Välj även bort lakrits, eftersom det kan sänka testosteronnivån hos män – och därmed fettförbränningen.

30. Det finns rön som tyder på att ginseng kan hämma förbränningen. Så det kan vara idé att skippa tillskottet om du samtidigt vill gå ner i vikt.



Källa: aftnbladet.se


// Pernilla


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback