Food fact prt 3

Del 3 av kostläran.




12. Kokos, kokosmjölk. Innehåller en variant av mättat fett som är bättre än det omättade fettet som normalt förekommer i animaliska produkter. Kokosfett kan vara ettbra alternativ att steka i.









13. Kaffe, te (upp till 4 koppar bryggkaffe eller dubbelt så mycket om dagen).








14. Frön och tjärnor ( Solrosfrön, linfrön, loppfrön). Utmärkta källor till nyttiga fetter.








15. Vatten. Allt smaksatt vatten med eller utan kolsyra är bra.








16. Vinäger, ingefära. Är bra för matsmältningen och immunförsvaret.


Källa: Boken "pigg, smal och glad" av Ola Lauritzon


// Pernilla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback