chickenwok
Nyttig kycklingwok som innehåller mycket grönsaker och samtidigt är jätte god.
Tillagning av kycklingwok
- Strimla kycklingköttet.
- Blanda lime, thai sweet chilisås, ingefära och soja till en marinad och lägg sedan i kycklingen.
- Värm upp rapsoljan och fräs lök, paprika på hög värme under omrörning.
- I med kycklingen och marinaden.
- Lägg i böngroddarna när kyckligen börjar bli klar.
- Servera med cashewnötter och äggnudlar.
Ingredienser till kycklingwok
Cirka 4 portioner.
- 500 gram kycklingfilé
- 1 dl rapsolja
- 1 st gul paprika
- 1 st röd paprika
- 200 gram färska böngroddar
- 4 portioner äggnudlar
- 1 st purjolök (liten)
- lite cashewnötter
Marinad
- 4 msk japansk soja
- 2 tsk färsk ingefära
- 2 msk pressad lime
- 3 msk thai sweet chilisås
// Anna
Kommentarer
Postat av: Tomas H
Låter gott, skall prova detta
Postat av: Anna
Gör det!
Postat av: Lena p
Ni e så duktiga tjejjer, go go go
hälsn Ps mum.
Trackback