Remember This




Muscles.se ger tips om de 5 grundläggande sakerna man bör tänka på om man tränar :


1. Hitta motivationen. När du hittat motivationen till att träna eller att fortsätta träna, kan du komma hur långt som helst.




2. Tänk på kosten. Tänk på att få i dig tillräckligt med näring, till förhållande hur mycket du tränar. Tränar du mycket är det viktigt att du äter mycket och näringserik mat, det gör dina muskler större, men även att du orkar fortsätta träna i den mängd du gör.




3. Vila tillräckligt. Se till att din kropp hinner återhämta sig innan nästa pass. Det är viktigt att kroppen får återhämta sig, annars kan resultatet istället bli att kroppens muskler bryts ner, all kraft går åt at hålla sig vaken, istället för att utföra träningen.



4. Strukturera upp din träning. Tänk på att använda ett bra träningsprgram, efter de resultat du vill uppnå. ex så kan du träna styrka en dag, och spinning en annan. Genom en varierat träningsprogram ger du kroppen stabilitet.




5. Lyssna på din kropp. Känner du att du får ont i en muskel, ska du alltid sluta träna. Det är inte att påfresta sin kropp för mycket. Det kan leda till allvarliga skador. Så innan skadorna blir allvarliga, ta hand om din kropp!




// Anna

Kommentarer
Postat av: J I L L I Z

Hejsan, länge sen :/ Härligt med fredag ju? :D

2010-11-26 @ 10:50:28
URL: http://Http://Jilliz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback