How to burn calories Prt 5

Tumblr_lhkbwiqrx51qdopjko1_500_large
41.
Undvik feta mjölkprodukter, men drick gärna magrare varianter. Mjölk i sig är nyttigt och det finns rön om att drycken kan underlätta viktnedgång.

42. Krom kan ha viss effekt om du känner stort sötsug. Det finns som kosttillskott, kolla i din hälsokostaffär.

43. Öka på med fibrer i maten. Dels ger de mättnadskänsla, dels kan de binda fett redan i mag- och tarmkanalen. Rågbröd är exempel på ett bra livsmedel.






44.
Testa naturmedel innehållande fibret kitosan. Ämnet har i studier visat sig kunna absorbera fett och underlättar viktnedgång.

45. Ät långsamt. Det tar upp till 20 minuter för din hjärna att förstå att magen är full. Stoppar du i dig för mycket och för fort blir du snart proppmätt.

46. Ät mer vitlök. Anses omvandla energi till värme och är därför bra om du vill bränna fett.



Tumblr_lgb6y2lgkq1qefyomo1_500_large
47.
Dra på smilbandet! Ett gapskratt ökar energianvändningen med 75 procent jämfört med när vi är i vila. Ett skrattyogapass kanske vore något?

48. Sex är en utmärkt fettförbrännande aktivitet (kostar fem kcal per minut). Dessutom kan sexuell hunger ta sig uttryck i frossande, så där har du ytterligare en anledning till att ha mer sex.

49. Håll i gång. Du bränner kalorier även utanför gymmet. Att gå uppför trappor, klippa gräset, hugga ved, skotta snö och handla kostar energi.



Källa: Aftonbladet.se


// Pernilla


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback