Everything is going to be alrightKänner du igen dig?

Stressen i vardagen behöver inte alltid vara dålig, men stressar du för mycket kan du börja komma i obalans. Inom idrotten och speciellt elitidrotten, så finns det en mycket hög stressfaktor, vilket kan vara mycket farligt för din hälsa.
Men.. med enkla knep kan du se till att komma ner på jorden igen. Knep som du även kan använda i vardagslivet.Börja med att riva ner alla negativa barriärer. Vad är det som gör dig stressad just nu? Är det verkligen så jobbigt att misslyckas med detta?


Tänk positiva tankar, lyssna på konversationerna i samhället som ligger utanför ditt eget huvud, kolla ut genom fönstret och titta på landskapet.

Och framför allt. Andas rätt!


Kom i balans:

Kom ihåg att det är din hälsa som är det viktigaste. Är du inte frisk så fungerar ingenting. Du kan inte gå till jobbet, inte träna osv.

Därför är det viktigt att både den fysiska och psykiska hälsan är i balans.


En avslappnad kropp medför ett gott självförtroende. Vilket kan vara viktigt för dig som vill utvecklas på jobbet, och inte minst sagt som människa!


Slappna av genom att:

Få massage, ta ett bad, läs en bok, tänk positiva tankar och gör något som du tycker om :)
Planera in i schemat minst två dagar i veckan då du gör något som får dig att må bra. Det är minst lika viktigt som allt annat!


Källa: Lindas må bra bok
// AnnaKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback