chickenwok

Nyttig kycklingwok som innehåller mycket grönsaker och samtidigt är jätte god.

 

Tillagning av kycklingwok

  1. Strimla kycklingköttet.
  2. Blanda lime, thai sweet chilisås, ingefära och soja till en marinad och lägg sedan i kycklingen.
  3. Värm upp rapsoljan och fräs lök, paprika på hög värme under omrörning.
  4. I med kycklingen och marinaden.
  5. Lägg i böngroddarna när kyckligen börjar bli klar.
  6. Servera med cashewnötter och äggnudlar.

Ingredienser till kycklingwok
Cirka 4 portioner.

  • 500 gram kycklingfilé
  • 1 dl rapsolja
  • 1 st gul paprika
  • 1 st röd paprika
  • 200 gram färska böngroddar
  • 4 portioner äggnudlar
  • 1 st purjolök (liten)
  • lite cashewnötter

Marinad

  • 4 msk japansk soja
  • 2 tsk färsk ingefära
  • 2 msk pressad lime
  • 3 msk thai sweet chilisås
Källa: nyttigarecept.se

// Anna

Kommentarer
Postat av: Tomas H

Låter gott, skall prova detta

2010-11-19 @ 08:53:48
Postat av: Anna

Gör det!

2010-11-19 @ 17:24:13
Postat av: Lena p

Ni e så duktiga tjejjer, go go go

hälsn Ps mum.

2010-11-22 @ 12:48:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback